Betonpaden

Betonpaden voor in de voor- of achtertuin, kleuren naar wens en met structuur tegen gladheid. Erfverharding wordt vaak aangebracht met betonprint structuur. Dit is een natuursteenprint die we in de beton stempelen met kleur. Nadien wordt alles afgewerkt met siler waardoor de kleur goed tot uiting komt en de algengroei word tegen gegaan.

Traditioneel wordt er veelal gekozen voor een sierbestrating met betontegels of betonklinkers. Met printbeton wordt deze sierbestrating geïmiteerd. Printbeton kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd.

 

Print in beton
De betonvloer wordt gestort in gewenste kleur. Daarna wordt er een print in de betonvloer gestempeld. De print is nauwelijks te onderscheiden van echte sierbestrating. Het printbeton wordt behandeld met een sealer. De sealer zorgt ervoor dat uv licht de kleur van het printbeton niet aantast en gaat algengroei tegen.

Met printbeton heeft u nooit meer last van onkruid

 

Voordelen van printbeton
Met een printbeton vloer heeft u altijd een strakke betonvloer die niet verzakt. Door de bewapening in het printbeton is de betonnen vloer zeer sterk. Doordat het printbeton uit een stuk bestaande betonvloer bestaat, heeft u nooit meer last van onkruid.


Printwerk Soest